Martijn Visser

Specialist elektrotechniek

072 850 5309


Erkend elektrotechnisch installateur

Mark de Vassij

Beveiligingsexpert

072 743 2222


Erkend elektrotechnisch- en beveiligingsinstallateur

Over ons

Martijn Visser van MG Visser Elektrotechniek, een jong InstallQ erkend elektrotechnisch installatiebedrijf werkzaam in de regio Noord-Holland richt zich samen met Mark de Vassij van Noordwest 8 Security op zowel de particuliere als op de zakelijke markt.

Twee specialisten – wiens werkzaamheden nauw met elkaar verweven zijn en die elkaar aanvullen - onder één dak! MG Visser Elektrotechniek en Noordwest 8 Security vormen samen een allround beveiliging- en elektrotechnisch installatiebedrijf. Martijn en Mark zijn beiden gediplomeerd en erkende elektrotechnici, waarbij Mark zich gespecialiseerd heeft in beveiligingsinstallaties. Het voordeel voor de klant die graag beide diensten in een keer geregeld ziet: korte lijnen tussen twee bedrijven, waardoor de werkzaamheden efficiënt op elkaar worden afgestemd.

Elektrotechniek

MG Visser Elektrotechniek is aangesloten bij Techniek Nederland en is een InstallQ erkende Installateur, hetgeen hoogwaardige kwaliteit en service garandeert.

Vanaf 2008 is MG Visser Elektrotechniek een zelfstandig elektrotechnisch installatie bedrijf. Het bedrijf is gespecialiseerd in alles op het gebied van elektriciteit in de breedste zin van het woord, alles wat te maken heeft met zwakstroominstallaties, lichtsystemen en datanetwerken.

MG Visser Elektrotechniek is tevens een erkend leerbedrijf.

Beveiliging

Noordwest 8 Security is aangesloten bij de brancheorganisatie Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven (VEB) en installeert inbraakalarm- en camerabewakingssystemen van hoogwaardige kwaliteit, verzorgt het hele traject en bemiddelt tussen eventuele meldkamers en eindgebruikers.

Noordwest 8 Security adviseert u hoe u uw pand beter kunt beveiligen tegen inbraak en verzorgt de installatie van het gekozen beveiligingsysteem, met andere woorden: Noordwest 8 Security, uw partner in beveiliging oplossingen.


24 / 7 Bel in noodgevallen:   072 850 5309