Elektrotechniek voor particulieren en bedrijven

MG Visser Elektrotechniek is al vanaf 2008 een zelfstandig elektrotechnische installatiebedrijf werkzaam in zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Het bedrijf is gespecialiseerd in alles op het gebied van elektriciteit in de breedste zin van het woord; alles wat te maken heeft met zwakstroominstallaties, lichtsystemen en datanetwerken. Vanaf 2013 werkt MG Visser Elektrotechniek samen met Noordwest 8 Security, een allround elektrotechnisch installatiebedrijf gevestigd in Egmond aan Zee. Samen vormen wij een jong en dynamisch bedrijf met ruim 30 jaar ervaring in de elektrotechniek.


Zwakstroom installaties

De zwakstroominstallatie is een veelomvattende tak van de elektrotechnische installatie. Denk aan o.a. de belinstallatie, centrale besturing van verlichting, zonweringsinstallatie of een complete intercominstallatie. MG Visser Elektrotechniek draagt deskundige zorg voor de aanleg én service en onderhoud.


Lichtsystemen

De aanleg van lichtsystemen binnen- of buitenshuis. Niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven of stichtingen. Mooie voorbeelden zijn: Het Vissersmonument in Egmond aan Zee, Vuurtoren JCJ van Speijk in Egmond aan Zee, het KNRM Botenhuis, de oud-katholieke kerk en het Museum van Egmond.


Zegelrecht van netbeheerder Liander

Jaarlijks doet MG Visser Elektrotechniek als erkend InstallQ installateur een aanvraag voor het zegelrecht bij netbeheerder Liander, zo mogen wij het zegel verbreken en vervangen. In 2022 worden de zegels vernieuwd en beter beveiligd tegen fraude.


Datanetwerken

Een datacommunicatienetwerk is een netwerk voor data-overdracht tussen twee of meer apparaten.


Beveiliging installaties

Beveiliging is een van de belangrijkste onderwerpen in deze tijd. Wij - zowel de particulier alsook het bedrijfsleven - worden in ons functioneren en welzijn bedreigd door criminaliteit en vandalisme. Dat is de reden dat een groot belang wordt gehecht aan elektronische hulpmiddelen, zoals inbraaksignalering en camerasystemen, die als ogen en oren fungeren om zoveel mogelijk te voorkomen dat er zaken gebeuren die niet door de beugel kunnen. Meer informatie >>

24 / 7 Bel in noodgevallen:   072 850 5309